Beleef, ontdek én versterk Brandweer Elst

ELST – Brandweer Elst houdt op zaterdag 23 september een open dag. Na de officiële heropening van de kazerne organiseert de post van 12.00 tot 17.00 uur allerlei demonstraties en activiteiten aan De Korte Helster 1. De dag is ook bedoeld voor inwoners van Elst die interesse hebben om hun brandweerploeg te versterken.

"In Elst hangen grote wervingsspandoeken en ook posters en flyers gaan duidelijk maken dat we versterking zoeken. We hebben al reacties ontvangen van potentiële nieuwe collega's", meldt ploegcommandant Jeroen Arentsen enthousiast. "Als je geïnteresseerd bent, nodigen wij je van harte uit om zaterdag 23 september naar onze open dag te komen."

Brandweer Elst zal tijdens de open dag laten zien wat zij allemaal betekent voor burgers, ondernemers en bedrijven. Bezoekers gaan vooral ook zelf aan de slag. "Om te ervaren of ons uitdagende vak bij je past, kan je bijvoorbeeld ontdekken hoe het is om een autobrand te blussen", vertelt Arentsen. "En bij onze wervingsstand staan collega's klaar om je te informeren over een nieuwe uitdaging die waardering oplevert en waarmee je in teamverband bijdraagt aan de veiligheid van Elst."

Kun je niet wachten tot de open dag en heb je nu al interesse om brandweer Elst te versterken? Bel Jeroen Arentsen op 06 16298367 of mail naar Jeroen.Arentsen@vggm.nl.