Herberg De Aandacht in Heteren

Filmavond 'In A Better World'

HETEREN - Volgende week donderdag 14 september: Filmavond 'In A Better World'

Deze met een Oscar en Golden Globe bekroonde film voor beste buitenlandse film gaat over wraak en vergeving. De regisseur Susanne Bier weet op een bijzondere wijze twee verhaallijnen van twee Deense families met elkaar te verbinden. De beide families komen in de problemen wanneer hun jonge zonen een bijzondere vriendschap sluiten.
Inleiding en nagesprek onder leiding van diaken Ronald Heinen Aanvang: 19.30 uur (vooraf aanmelden) Deelname (inclusief koffie en thee) vier euro. Eten om 18.00 uur voor vijf euro (vooraf aanmelden). Voor opgave kun je bellen met Corina Vos 06 20544726

Meditatie

Met ingang van 15 september is er elke vrijdagmiddag om 15.00 uur meditatie onder leiding van diaken Ronald Heinen. Als uitgangspunt nemen we de Ignatiaanse spiritualiteit. Daarbij proberen we een Bijbeltekst te zien 'van binnenuit', door ons te verbeelden dat we er deel van zijn. Nadat de tekst gelezen is, komt de verbeelding van de tekst voor ieder persoonlijk, waarna we in stilte verder mediteren. Napraten kan met een kopje koffie en thee. Zo kunnen we de week afsluiten en op een goede wijze naar de zondag toeleven. Deelname is kosteloos, opgave is niet nodig.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corina Vos 06 20544726.