Afbeelding
Foto:

Vrijetijdsmarkt Overbetuwe geslaagd

ELST - Op zondag 3 september vond de tweede Vrijetijdsmarkt Overbetuwe plaats in het centrum van Elst. In zo’n 60 kramen kon men het vrijwilligersaanbod en particulieren initiatieven van de Overbetuwe zien, proeven en beluisteren.

Er werd gedanst op straat, geschminkt, nepwonden verzorgd, gegeten bij de foodtrucks en er was een voorzichtige eerste Easter Living Statu Contest. Het weer werkte mee, maar ook het enthousiasme waarmee mensen achter hun kraam hun passie overbrachten op bezoekers. Annemie Stax vrijwilliger bij SteunpuntMantelzorg: ‘Ik heb waardevolle gesprekken gevoerd met mantelzorgers die ons nog niet kenden. Zij weten nu dat er ondersteuning is voor mantelzorgers. Ook hebben we nieuwe vrijwillige telefoonwachten geworven. Dat maakt de markt tot een laagdrempelige pr- en wervingsmoment voor ons!’

Volgend jaar ook op de markt staan? Blijf op de hoogte via: www.vrijetijdsmarktoverbetuwe.nl. Als vrijwilliger geef je veel van jezelf. Daartegenover staat dat je ook veel ontvangt. Een bijzondere wederkerigheid waarbij men in de Overbetuwe met elkaar, veel voor elkaar krijgt. Meer weten? Kijk op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/overbetuwe, onderdeel van Forte Welzijn.

Afbeelding