Afbeelding
Foto:

Tentfeesten Oosterhout

OOSTERHOUT - In het weekend van 15 tot en met 18 september staat Oosterhout in het teken van de kermis en tentfeesten.

Op vrijdagavond wordt het feestweekend afgetrapt met SunseekerzPaty. Een echte aftersummerparty die de sferen terugbrengen vanuit bijvoorbeeld Ibiza, Salou en ga zo maar door. De muziek wordt verzorgd door één van Nederlands beste feest DJ’s met gastoptredens van Judith Peeters en de huiszanger van Café Bolle Jan, Dave Miller! Aanvang van deze zomerse party is om 20.30 uur.

Zaterdagavond komt de beste feestband van Nederland naar Oosterhout, Anderkovver. Deze band is muzikaal top, straalt enthousiasme uit en zorgen telkens weer voor een feest die zijn weerga niet kent. Ook deze avond begint om 20.30 uur.

Zondag staat bol van de activiteiten. Zo is er van 11.00 tot 17.00 uur een ware kermismarkt met ruim veertig kramen. ’s Middags staat ook het hilarische 'vogelschieten' op het programma en zal in de feesttent de matinee verzorgd worden door de regionaal bekende band Summerland.
Op maandag worden de tentfeesten afgesloten met een matinee die doorloopt in de avond met topentertainer Robert Pouwels. Kinderen van feestende ouders worden rijkelijk getrakteerd.
Uiteraard zijn tijdens alle activiteiten de kermisattracties geopend. De kermis, tentfeesten en markt vinden alle plaats op of in de nabijheid van het feestterrein van café-zaal Merkus aan de Dorpsstraat in Oosterhout, naast de Sint-Leonarduskerk.
Meer informatie staat op de facebookpagina: Tentfeesten Oosterhout.