Afbeelding
Foto:

'Proef je eigen natuur!' op Landerij De Park

ELST - Zondag 17 september houdt Landerij De Park in Elst het evenement Proef je Eigen natuur! Een middag met activiteiten en wetenswaardigheden rondom ons voedsel en producten uit de regio. Informatief, leerzaam en leuk voor zowel kinderen als volwassenen. De middag begint om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur.


In de kinderboerderij, bij de vuurplaats en in de kas en Pakschuur worden verschillende kinderactiviteiten georganiseerd. Je kunt de Landerij bekijken vanuit een bootje of vanaf de tokkelbaan. Gedurende de hele middag kun je het infoplein bezoeken waar verschillende producenten van streekproducten met een kraam te vinden zijn. Ook vind je er info over natuurvoeding. Helicon is aanwezig met de nieuwe opleiding ‘Voeding en Welzijn’ .Medewerkers van de voedselbossen organiseren excursies en geven uitleg over de ontwikkeling van de voedselbossen.

Proef en koop de honing van Landerij De Park; de hoogste bieder wordt eigenaar van het allereerste potje Landerij-honing! Of volg een kookdemonstratie met ingrediënten uit de tuin van Landerij De Park en het voedselbos Eco Vrede Gaard. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Shantykoor Alle Hens uit Driel en Verney van der Sluys (folk/bluegrass/countrymuziek).

De toegang voor dit evenement is gratis, voor enkele activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Ook bij regenachtig weer valt er overdekt voldoende te beleven! Kijk voor het volledige programma op www.landerijdepark.nl. Landerij De Park is gelegen halverwege Elst en De Schuytgraaf: De Park 12, 6661 NW Elst.