Afbeelding

Verkoop Vierslag-Zuid:

kers op taart van Westeraam

ELST - Strijbosch Thunnissen Nieuwmakelaars start zaterdag 16 september met de verkoop van fase 1 van totaal 46 woningen in Vierslag-Zuid, Westeraam Elst. Vierslag-Zuid is de laatste uitbreiding van Westeraam en dus de laatste kans op een nieuwbouwhuis in deze geliefde woonwijk.

Het gaat om de vier nieuwe types Madelief, Lisse, Fleur en Rosa: licht en ruim, voorzien van alle eigentijdse voorzieningen en bijzonder scherp geprijsd. Kopers krijgen bovendien de keuze om hun huis energieneutraal te laten bouwen.

De woningen worden aan de zuidoostrand van Westeraam gebouwd, grenzend aan landschapspark Lingezegen en met uitzicht over de Betuwse landerijen. Uniek voor Westeraam is de mogelijkheid om de woningen te voorzien van duurzame, geld- en energiebesparende innovaties, waarmee de huizen energieneutraal gemaakt kunnen worden.

Vanaf 1 januari 2021 is het verplicht om energieneutraal te bouwen. “Maar waarom wachten? We kunnen door slimme bouwoplossingen ons energieverbruik ook nu al tot nul reduceren en de CO2-uitstoot verminderen. Naast een fikse vermindering van je maandlasten verhoog je hiermee ook je wooncomfort.´ vertelt Harm Mensink, van Arthur Armstrong namens Vos~Projekten, enthousiast: “En wat veel mensen niet weten is dat er voor energieneutrale woningen betere en ruimere financieringsmogelijkheden zijn. Om nog maar eens een extra voordeel te noemen".

Start verkoop

De verkoop van Vierslag-Zuid start zaterdag 16 september van 11.00 tot 13.00 uur bij Hoefsloot Wonen, Pascalweg 4 in Elst. De inloop is vrij. Meer informatie staat op www.vierslag-zuid.nl.

Afbeelding