Afbeelding
Foto:

Het Rabo Starterstraject:

de ideale start van uw onderneming

BETUWE - Bent u een (potentiƫle) startende ondernemer die graag een vliegende start wil maken? Dan deelt de Rabobank graag haar kennis met u. Tijdens het Rabo Starterstraject krijgt u antwoord op tal van ondernemersvraagstukken en deelt u ervaringen met andere startende ondernemers. Om zo een vliegende start te maken.

Deelnemers aan het Starterstraject worden tijdens vijf themagerichte avonden meegenomen in onderwerpen die voor startende ondernemers interessant zijn: van ondernemersvaardigheden en juridische zaken tot (online) marketing en bedrijfsadministratie.

Hoge waardering

Het voorgaande Starterstraject werd met een 8.6 hoog gewaardeerd door de aanwezige deelnemers. "Voor ons reden genoeg om voor nieuwe, ambitieuze starters weer een Rabo Starterstraject te organiseren", licht Joep van Hoek, accountmanager MKB bij Rabobank Oost Betuwe, toe. "Door de verschillende thema's die voor iedere starter relevant zijn, is het Starterstraject interessant voor iedereen die een eigen bedrijf wil beginnen of die stap recent hebben gemaakt."

"Om de startende ondernemer ook regionaal te versterken, organiseren we het Starterstraject dit jaar voor het eerst samen met Rabobank Arnhem en Omstreken,"gaat Joep verder. "Zo helpen we de startende ondernemers van beide banken aan een breder en uitgebreider netwerk."

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk het inspirerende programma op www.rabobank.nl/oostbetuwe. Het Starterstraject vindt plaats op vijf maandagavonden in oktober en november, afwisselen op het Adviescentrum van Rabobank Oost Betuwe, Industrieweg Oost 16 in Elst en Rabobank Arnhem en Omstreken, Mr. D.U. Stikkerstraat 11 in Arnhem. De bijeenkomsten starten om 19.30 uur en eindigen om 21.00 uur. Deelname is kosteloos. Het aantal plaatsen is beperkt en er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!