Afbeelding
Foto:

Lichaam en geest in balans

ELST - Iedereen die kennis wil maken met Mindfulness, kan op dinsdagavond 19 september van 20.00 tot 21.30 uur gratis deelnemen aan een kennismakingsworkshop. Als u zich opgeeft, ontvangen de ervaren mindfulness-trainers Eric van den Berg en Emma Haspels u hartelijk.

Aandacht als sleutel tot herstel van rust en balans. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar we ervaren het als twee verschillende zaken. Die verscheurdheid is kenmerkend voor stress en emotionele disbalans. In onze Mindfulness-trainingen combineren we daarom mentale oefeningen met yoga.

Bij de mindfulness leer je je gedachten en gevoelens te observeren en ontdek je dat je niet je gedachten en overtuigingen bent. Je leert je gedachten er te laten zijn, maar je er niet aan te hechten of ze voor waarheid aan te nemen.

Bij de yoga leer je je lichaam, je mogelijkheden en onmogelijkheden te observeren en ontdek je wat jouw lichaam jou te vertellen heeft. Yoga maakt je bewust van wat er in jouw lichaam speelt. Je opent je voor wat gezien, gehoord of gevoelt wil worden.

Adem verbindt lichaam en geest. Door bewust de adem te volgen, leer je helemaal aanwezig te zijn in het moment. Je laat toe wat zich aandient zonder daar iets aan te willen veranderen.

Aanbod

Bij Maisha kunt u terecht voor verschillende vormen van yoga en run-yoga-recharge weekenden. Flowing Mountains verzorgt zen-meditatie, loopbaan-coaching en individuele brein-trainingen. Samen bieden ze mindfulness-trainingen, workshops en lezingen. Meer informatie staat op www.flowingmountains.nl of www.maisha.nl.