Afbeelding
Foto:

Scoren in winkelcentrum Schuytgraaf

ARNHEM – Op zaterdag 16 september staat winkelcentrum Schuytgraaf in het teken van voetbal! Kids kunnen die dag van 12:00 tot 16:00 uur meedoen aan allerlei voetbalactiviteiten; pannavoetbal, tafelvoetbal, Bubble football.

Ook is er een Vitesse mikbord en een voetballuchtkussen. Op vertoon van hun stempelkaart kunnen kids gratis deelnemen. Is de kaart vol, dan ontvangen ze een te gekke voetbalgadget. Winkelcentrum Schuytgraaf organiseert de middag in samenwerking met jongerenvereniging YFC| The Mall Arnhem. De attractie van de dag is het Bubble football. Een uit Scandinavië overgewaaide hype waarbij kids een opgeblazen pak dragen, dat dient als stootkussen. Hiermee kunnen ze botsen, bumpen en rollen zonder er iets van te voelen. Dit levert zowel voor de kids als voor de toeschouwers hilarische taferelen op.

Om mee te doen aan de activiteiten hebben de kids een stempelkaart nodig. Deze kunnen ze op zaterdag 16 september vanaf 12:00 uur ophalen bij de infobus van YFC (Hema zijde). Wanneer de kids tijdens het event aan alle activiteiten hebben deelgenomen kunnen zij op vertoon van een volle stempelkaart een te gekke voetbal gadget ophalen bij de infobus. Meer weten over het evenement? Ga dan naar winkelcentrumschuytgraaf.eu. of volg winkelcentrum Schuytgraaf op Facebook via facebook.com/winkelcentrumschuytgraafarnhem.