Enquête: Ontmoeten in Elst

OVERBETUWE - De gemeente Overbetuwe wil met haar voorzieningen aansluiten bij de wensen en behoeften van de bewoners. Daarom worden de eigen gebouwen onder de loep genomen (De Helster, De Wieken, De Kruisakkers, et cetera).

De Wijkplatforms Elst-Oost, Elst-Noord en Elst-Zuid hebben de handen ineen geslagen om het vraagstuk 'Ontmoeten in Elst' aandacht te geven. Naar de mening van deze belangenorganisaties van bewoners is in Elst onvoldoende ruimte voor laagdrempelige ontmoetingen.

Enquête onder bewoners Elst moet duidelijkheid geven. De gemeente Overbetuwe heeft in overleg met de drie wijkplatforms een enquête samengesteld. Aan inwoners van Elst wordt gevraagd medewerking te verlenen en de wensen en behoeften omtrent ontmoeten kenbaar te maken. Dat kan tot uiterlijk 15 september. Met de uitkomsten van de enquête kunnen gemeente en de drie Elster wijkplatforms al op korte termijn aan de slag.

Er zijn maar een paar vragen, zoals: vindt u het belangrijk dat er in Elst een ontmoetingsplek is; is daar op dit moment voldoende ruimte voor; waar zou die plek moeten zijn; met welke functies zouden die te combineren moeten zijn?

"Vult u ook de enquête in? Uw medewerking wordt gevraagd door het invullen van de enquête, hetgeen slechts enkele minuten tijd kost. Het digitale enquêteformulier is te vinden op: www.formdesk.com/gemeenteoverbetuwe/ontmoetingsruimte_Elst.

Op de spreekuurlocaties van het Sociaal Kernteam in Elst (Triade, Prins Hendriksstraat 5a en De Ruimte, Sint-Maartenstraat 23B) liggen ook papieren enquêteformulieren.