Afbeelding
Foto:

Veel kinderen zien

drie keer podium...

DODEWAARD - Op 13 augustus was de vierde ronde in het IDM-kampioenschap (Duits Kampioenschap) op het TT-circuit van Assen. Er waren heel veel zieke kinderen aanwezig in de VIP-box van Stopaq en zij werden echt getrakteerd op prachtige races.

Allereerst werd de grote groep gezinnen welkom geheten in de VIP-box van Stopaq en genoten ze van een heerlijke lunch om zo hierna een plekje te zoeken voor de eerste race van de dag. Pepijn Bijsterbosch mocht het spits deze dag afbijten in de Superbike de kinderen hielden hem nauwlettend in de gaten. Pepijn reed een ijzersterkte race en juist in de laatste ronde ‘voor de VIP-box van Stopaq’ haalde Pepijn knap in en wist zo een hele mooie derde plaats te behalen.

Vasco van der Valk deed het geweldig in de Supersport 600 hij vocht met vier coureurs voor de overwinning. Hij kwam over de finish op een schitterende derde plek en was ‘net als alle aanwezige kinderen’ heel tevreden.

Nu was het weer de beurt voor de tweede race deze dag van Pepijn. Na een goede start lag hij al op een derde plaats en hij wist dit vast te houden tot de finish en zo was het derde podium deze dag een feit. Na dit prachtige resultaat maakten de gezinnen zich weer op voor de terugreis na een lange, mooie, maar vermoeiende dag.