Werkplek Repair Café Overbetuwe vernieuwd

ELST - Vanaf 31 augustus heeft het Repair Café Elst een nieuwe werkplek bij 2 Switch: centraal op de benedenverdieping. Het Repair Café is blij met deze goed bereikbare plek: ’Door de samenwerking met Repair Café en de kringloopwinkel 2Switch vindt er onder één dak reparatie en hergebruik van apparaten, goederen en kleding plaats. Zorg dragen voor het milieu wordt zo wel heel gemakkelijk!’

Hoe werkt het? Mensen die het Repair Café bezoeken nemen van thuis kapotte spullen mee: broodrooster, lampjes, fohns, speelgoed et cetera. Ook voor vragen op het gebied van de computer kan men terecht. In het Repair Café zitten enthousiaste en handige vrijwilligers klaar om te helpen met alle mogelijke reparaties. Gereedschap en materialen zijn aanwezig. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan er samen gerepareerd worden of gekeken hoe gerepareerd wordt. Daarmee wil het Repair Café ook laten zien dat repareren leuk is en vaak heel makkelijk. Kom het ook eens proberen!


Het Repair Café is elke laatste donderdag van de maand van 13.00- 16.00 uur aan de Nieuwe Aamsestraat 42 Elst. Het Repair Café is een onderdeel van Forte Welzijn www.fortewelzijn.nl.