Afbeelding
Foto:

Fair in de Schapenweide in Dodewaard

DODEWAARD - Zaterdag 9 september houdt buurtvereniging De Achterhoek uit Dodewaard de Fair in de Schapenweide. Het doel is om er met elkaar een leuk en gezellig evenement voor jong en oud van te maken. Ook het genereren van inkomsten voor de buurtkas, om bijvoorbeeld de AED, die dit jaar geplaatst is in de straat, te onderhouden is van belang.

Aan de Kalkestraat tussen nummer 50 en 52 stallen ruim dertig, meest lokale, standhouders hun waren uit. Vanaf 10.00 tot 16.00 uur kan de bezoeker zijn hart ophalen! Van brocante spullen tot nieuwe, van sappig fruit tot fleurige bloemen & planten en nog veel meer leuke hebbedingen. Wat te denken van een heerlijke kopje koffie of thee met eigen gebakken taart of een lekker broodje hamburger en/of saté?

Terwijl de volwassenen de kramen langs gaan, kunnen kinderen zich vermaken met de bezigheden van de activiteitenkaart. Naast alle kramen zullen er ook demonstraties met onze trouwe viervoeter, de hond zijn. Kortom: voor iedereen wat wils. De entree bedraagt voor volwassenen twee euro, voor kinderen 4 - 12 jaar een euro + activiteitenkaart. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie staat op facebookpagina: www.facebook.com/FairindeSchapenweideDodewaard.