Afbeelding
Foto:

FC Lienden thuis tegen HHC Hardenberg

LIENDEN - FC Lienden wacht in de tweede kwalificatieronde van de KNVB beker deze woensdag een pittige tegenstander. Op sportpark De Abdijhof wordt gespeeld tegen HHC Hardenberg.

De wedstrijd begint om 19.30 uur. De winnaar plaatst zich voor de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi. Om deze eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi te bereiken moet de Betuwse ploeg zo pril in het nieuwe voetbalseizoen 2017/’18 dus gelijk vol aan de bak. Met HHC Hardenberg wordt een competitiegenoot in de tweede divisie getroffen. Eind september komen beide ploegen elkaar voor de competitie opnieuw in Lienden tegen.

Afgelopen seizoen speelden beide teams in de competitie eveneens tegen elkaar. Het grote en sympathieke Hardenbergse HHC kende vorige seizoen een belabberde competitiestart. Vervolgens ging het roer om en met een indrukwekkend vervolg wist de ploeg zich uiteindelijk te handhaven in de tweede divisie.

Een voorspelling doen is vrijwel onmogelijk. HHC Hardenberg zal zorgen dat de vlag er bij de start van dit nieuwe seizoen beter bij hangt dan vorig jaar. En FC Lienden werd weliswaar uiteindelijk knap zesde; resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie. De wedstrijd FC Lienden – HHC Hardenberg van woensdag moet een winnaar opleveren. Bij een gelijke stand na 90 minuten wordt eerst verlengd. Is de stand vervolgens nog in evenwicht dan moeten strafschoppen de beslissing brengen. FC Lienden – HHC Hardenberg begint woensdagavond om half acht. De toegangsprijzen zijn: tot 12 jaar gratis; 12-16 jaar en 65+ 6; overigen 10 euro. Deze toegangsprijzen gelden ook voor FC Liendenleden.

Afbeelding