Afbeelding

Aanmelden voor

'Laat zien wat je maakt'

NEDER-BETUWE - We gaan er van uit dat 'Laat zien wat je maakt' weer een geweldig succes wordt. Het Cultureel Comité Neder-Betuwe (www.cultuurnederbetuwe.com) doet een herhaalde oproep aan inwoners van de gemeente Neder-Betuwe om eigen gemaakte kunstuitingen te tonen.

"Er is maar één maar... en dat is dat u alleen kunt meedoen als u amateur bent. Beroepsmatige kunstenaars sluiten we uit. De locatie is weer in de prachtige Serrezaal van Ons Dorpshuis Kesteren en zal op 6 & 7 oktober weer open zijn voor het publiek. Het is een podium voor de creatieve amateurs en hobbyisten met hun beeldend werk die in de Gemeente Neder-Betuwe wonen. We zijn enorm blij dat er zich bij elke tentoonstelling weer nieuwe enthousiaste deelnemers aanmelden. Zet het alvast in uw agenda en neem vooral de kinderen mee!"

Er zal hopelijk weer een verscheidenheid aan beeldend werk te zien zijn zoals schilderijen, aquarellen, collages, tekeningen, quilts, foto’s, keramiek en beelden. Ook dit jaar kan het publiek op de tentoongestelde werken stemmen; het werk met de meeste stemmen ontvangt de publieksprijs 2017. Deelname is gratis en uitsluitend voor inwoners van de gemeente Neder-Betuwe. "Vindt u het leuk om mee te doen; woont u in de gemeente en bent u niet commercieel bezig dan kunt U zich alvast bij het Cultureel Comité Neder-Betuwe aanmelden via e-mailadres ccnedbet@gmail.com."

Afbeelding