Afbeelding
Foto:

Spirituele Ontmoeting Heteren weer van start

HETEREN - "De zomervakantie is bijna voorbij. Voor de medewerkers van Spirituele Ontmoeting Heteren is het tijd om voor uit te kijken en u te informeren over het programma voor het komende seizoen 2017 – 2018. Velen van u hebben in het afgelopen jaar/ afgelopen jaren verschillende lezingen mogen bijwonen, maar velen misschien nog niet."

"Via dit artikel willen we u laten weten, wie wij zijn en wat wij doen. Wij zijn vier enthousiaste vrijwilligers, die op 5 maart 2013 het Centrum voor Spirituele Ontmoeting in Heteren hebben opgericht. Wij willen de mogelijkheid bieden om elkaar te ontmoeten, naar elkaar te luisteren, elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Elke tweede dinsdag van de maand, periode september tot en met april, nodigen wij sprekers uit, die over een bepaald thema een lezing houden. De bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk. Daar wij in het voorjaar van 2018 onze eerste lustrum hopen te vieren, hebben we onderwerpen gekozen, die u hopelijk zullen aanspreken. Onderwerpen als Enneagram, Muziek als zorghulp bij Alzheimer/ Dementie/Parkinson. Ook Astrologie, Meridiaan therapie zullen aan bod komen.

Met kerst organiseren we een concert met een optreden van het Byzantijns Koor uit Nijmegen. Dit in samenwerking met Herberg de Aandacht in Heteren. Kirsten Benschop zal optreden met een eenakter. Jan Terlouw heeft toegezegd een avond te komen spreken. We sluiten het seizoen af met een spirituele markt.

We starten op 12 september met Enneagram autoriteit Willem Jan van de Wetering. Hij zal een interactieve lezing houden: 'Ontdek je verborgen talent'. Gedurende de avond kunt u vragen stellen, advies vragen en veel meer te weten komen over het Enneagram en uw verborgen talent. Meer informatie over het programma staat op www.spirituele-ontmoeting-heteren.com. De bijeenkomsten vinden plaats in zalencentrum De Bongerd in Heteren en vangen om 20.00 uur aan."