Speel-o-theek Zetten 35 jaar

ZETTEN - Bij speel-o-theekzetten 't Wisseltje is september een feestmaand. "Het is niet te geloven maar we bestaan in september echt al 35 jaar en dat willen we graag vieren."

"We trakteren daarom met een mooie korting op een jaarabonnement. In de maand september is een nieuw abonnement 20 in plaats van 22,50 euro. Ben je al lid van de speel-o-theek, dan ligt er een leuke attentie voor je klaar. We willen iedereen op woensdag 27 september tijdens de uitleen (van 15.00 tot 16.30 uur) uitnodigen om mee te spelen met ons verkeersplein, buiten naast de bieb. Dit is voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. Eindelijk de kans om alle voertuigen van de speel-o-theek eens uit te testen, maar je kunt natuurlijk ook je eigen favoriete fiets of step meenemen.

Het gaat goed met de speel-o-theek! We hebben afgelopen jaar weer veel nieuwe leden kunnen verwelkomen. Daarom komt er in september weer nieuw speelgoed in de uitleen. Zoals een nieuwe hotwheels-set, My little pony kasteel, Playmobil vliegtuig en de escaperoom voor de die-hards.

Kom gerust eens kijken tijdens de uitleen. Onze locatie is in de bibliotheek in Zetten. De openingstijden zijn woensdagmiddag van 15.00 uur tot 16.30 uur en vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. Meer informatie staat op www.speelotheekzetten.nl."