Afbeelding
Foto:

Alle scootmobielers

uit Overbetuwe verzamelen!

HETEREN - De vierde SGO scootmobiel fotopuzzeltocht is op zondag 27 augustus. De verzamel- en startlocatie is café 41, Dorpstraat 41 in Heteren, geopend vanaf 11:00 uur. Men kan tussen 11.45 en uiterlijk 13.00 uur starten. De finish is in restaurant Droom op park Lingezegen (adres De Park 12), tussen Driel en Elst.

Deze scootmobiel fotopuzzeltocht is gratis! Aanmelden kan per mail: puzzeltocht@sgo-overbetuwe.nl óf telefonisch 06 53845306. "Het zou fijn zijn als u zich vooraf wel even aanmeldt in verband met het verwachte aantal appeltaart-eters. Maar spontaan meedoen kan natuurlijk ook."

We beginnen in Heteren in Café 41 met, zoals gebruikelijk, een traktatie namens het bestuur van het SGO, een lekkere kop koffie en appelgebak. De finish is dit jaar niet op de startlocatie, maar iets voorbij Driel, richting Elst, in het restaurant Droom van Landerij de Park. Daar is ook de prijsuitreiking en kunnen we met z’n allen nog gezellig even napraten en als iemand trek heeft ook nog wat (voor eigen rekening) lekkers eten.

De fotopuzzeltocht is circa 10 kilometer en is voor een scootmobiel goed te doen. Bij Landerij de Park zijn oplaadplaatsen beschikbaar. Buiten de gratis consumpties die door de SGO worden aangeboden zijn de overige consumpties voor eigen rekening. Begeleiders op de fiets zijn eveneens welkom.