Afbeelding
Foto:

Nieuwe trainer Toesj Heren 1

HETEREN - Henk Bijl wordt met ingang van komend seizoen de trainer van Toesj Heren 1. Henk is de opvolger van Joris Marcelis waarmee de mannen van Winter Financiƫle diensten vorig seizoen kampioen zijn geworden. Joris heeft de basis gelegd voor een gedreven en ambitieus team. Een goede uitgangspositie om samen met Henk verder aan te bouwen in de promotieklasse.

Henk is een zeer ervaren trainer die diverse, dames, heren en jeugd, teams onder zijn hoede heeft gehad. De overstap naar Toesj is voor hem een nieuwe uitdaging waar hij enorm naar uitkijkt. De overgang naar de promotieklasse maakt dat een uitdagend seizoen voor de deur staat. Naast een nieuwe trainer heeft de groep zich op meerdere posities weten te versterken met oude bekende en nieuwe spelers. Niets staat in de weg om er een mooi seizoen van te maken!

Heren 1 traint wekelijks op donderdagavond van 20.30 tot 22.30 uur in Heteren. Wil je de mannen aanmoedigen tijdens hun eerste wedstrijd? De eerste thuiswedstrijd is op zaterdag 30 september om 17.00 uur in De Bongerd. Het actuele speelschema staat op www.toesj.nl.