Afbeelding
Foto:

Kermismarkt Oosterhout

OOSTERHOUT - Vorig jaar hebben de heren van de organisatie van de Oosterhoutse Bevrijdingsfeesten geprobeerd een kermismarkt te organiseren op de zondag van het kermisweekend. Voor hen nieuw, maar ondanks dat werd het een kleine maar gezellige markt.

Voor dit jaar zijn ze echter in zee gegaan met een gedreven en ervaren marktorganisator met heel veel connecties. Dat werpt direct zijn vruchten af want inmiddels hebben zich al ruim 40 marktkooplieden aangemeld met grote variëteit aan goederen. Een leuk, compleet en verrassend aanbod tegen aantrekkelijke verkoopprijzen.

Op zondag 18 september zal de markt gehouden worden in de nabijheid van de kermis met feesttent aan de Dorpsstraat in Oosterhout ter hoogte van café-zaal Merkus. De markt is van 11.00 tot 17.00 uur. Ook de kermisexploitanten zullen hun attracties vanaf 11.00 uur openstellen. Bij de feesttent is er ’s middags het altijd hilarische 'vogelschieten'. En in feesttent speelt topformatie Summerland! Kortom, een hele happening voor het hele gezin en voor de hele regio.
Er is nog ruimte om de markt uit te breiden. Mocht men interesse hebben in een kraam of grondplaats kan men contact opnemen met marktmeester Cees van Zoelen, bekend van de 'Zondagsmarkten', via ceesvanzoelen@hotmail.com of 06 83570254.