Afbeelding

Dansen is plezier voor iedereen

DRIEL - Ga de aankomende nazomerperiode zeker niet zitten bankhangen! Wil jij ook onbekommerd socialiseren met allemaal leuke mensen, die ook nog eens van gezellige muziek en regelmatig een rondje dansen houden? DansCentrum Wijgers in Driel start op maandagavond 11 september met alweer haar derde en laatste dansseizoen van 2017.

Velen 'van jong tot al wat ouder' en van gehuwd tot alleengaande, afkomstig rondom de regio Overbetuwe, weten inmiddels deze gezellige dansschool en altijd tot in de puntjes verzorgde feestzaal aan het Sosabowskiplein 2 te vinden. Naast alle danslessen voor beginners tot wedstrijdparen en bruidsparen die hier aangeboden worden staat de dansschool inmiddels ook goed bekend als een prettige, ongedwongen en betaalbare uitgaansgelegenheid. Ook voor houders van de Gelrepas bied deze dansschool de gelegenheid om deel te nemen aan een van de danslessen of de wekelijkse dansfitnessclub 'LaBlast®'onder het motto 'dansen is plezier voor iedereen'.

De zaterdagavonden waarop regelmatig een vrije dansavond voor iedereen uit de regio georganiseerd wordt, wordt goed bezocht door mensen die hier of elders dansles volgen en door bezoekers die gewoon af en toe een gezellig avondje uit of vertier zoeken met goed dansbare muziek uit de roaring 50's tot hedendaagse Top40.

Danslerares en eigenaresse Petra Wijgers heeft alles op de rit voor een fantastisch nieuw lesseizoen en kijkt alweer reikhalzend uit naar tien weken vol dans, gezelligheid en allemans humor […] want er moet natuurlijk ook gelachen kunnen worden met elkaar.

Ben je benieuwd naar het lesaanbod en/of de uitgaansagenda voor het derde seizoen van 2017 of wil je even de sfeer proeven middels de vele foto's op de website van de dansschool & feestzaal? Kijk dan op www.danscentrumwijgers.nl of wandel gewoon eens binnen in Driel.