Herfst- en winterkledingbeurs in Oosterhout

OOSTERHOUT - Op zaterdag 30 september wordt er van 10.00 tot 12.00 uur in het 'Tussendoortje' van basisschool Sam-Sam aan de Honsvoet 4 in Oosterhout weer een herfst- en winterkleding- en buitenspeelgoedbeurs gehouden.

"We verkopen deze dag herfst- en winterkleding van maat 80 tot en met 176, verkleedkleding, regen- en (winter)sportkleding. Ook kan er buitenspeelgoed ingebracht worden, denk dan aan fietsen, schaatsen, sleeën, skates en buitenspellen."


De toegang is gratis. Het vaste team van vrijwilligers kijkt alweer uit naar alle mooie artikelen die weer ingebracht kunnen worden en hoopt op een mooie opbrengst voor school. Deze opbrengst wordt behaald door iedere verkoop; de verkoper staat 15 procent van de verkoopprijs af en de koper betaalt 15 procent van de verkoopprijs extra. De inbreng geschiedt door middel van inbrenglijsten. Meer informatie hierover en aanvragen kan via kledingbeurs-samsam@live.nl. De opbrengst komt ten goede aan basisschool Sam-Sam.

Alle kleding hangt op kledinghangers op maat en aan rekken. Het zoeken naar kleding gaat hierdoor erg makkelijk en eenvoudig!