Afbeelding
Foto:

Toertocht Über die Grenze

met Kenny van Hummel

HUISSEN - Liefhebbers van oude stalen rossen, wollen wielertruien, wielerpetjes en Lederen koershelmpjes kunnen hun hart weer ophalen, want op zondag 27 augustus gaat alweer de vierde Retro-toertocht van Huissen van start.

Willie en Henk zijn doorgewinterde retrorijders en organiseren nu voor de vierde maal in successie deze mooie toertocht in de regio die ‘an Groupe’ zal worden verreden. Speciaal voor deze editie zal ook niet minder dan Kenny van Hummel aan de start verschijnen en het Retro-peloton deze dag nog wat extra kleur geven.

Ook dit jaar start en eindigt de toertocht weer in het mooie centrum van Huissen en gaan we met de pont over de Rijn naar 's-Heerenberg en Elten in Duitsland, hierbij worden de mooiste routes gereden en zullen uiteraard enkele tussenstops worden gehouden op de mooiste plekjes en bezienswaardigheden tijdens deze tocht.

"Bent u in het bezit van oude stalen race- of sportfiets met buiscommandeurs van minimaal 30 jaar of ouder en heeft u ergens nog oude wollen trui in de kast liggen, dan kunt u zich voor deze tocht over ruim 70 kilometer gratis aanmelden bij Henk Janssen, e-mail: henkjanssen37@gmail.com Voor meer info zie ook onze facebookpagina: www.facebook.com/uberdiegrenze."

Aanvang is om 9:30 uur en de start om 10:30 uur bij café Het Moment in Huissen. De koffie staat klaar! Deze tocht wordt mede mogelijk gemaakt door Profile Ouwerling Fietsspecialist, VDL-Netwerken, Hermsen Groenten en Fruit, Double You Classic bikes, Busser technische ondersteuning, café Het Moment en de Kaasshop uit Huissen.