Afbeelding
Foto:

Limieten voor Eline Baas en Bridget Vermeer

ELST – Zaterdag 25 maart nam EZ&PC deel aan een limietwedstrijd op de lange baan. Voor enkele minioren hun eerste ervaring, terwijl het voor de overige zwemmers de eerste lange baan wedstrijd van dit seizoen betrof.

De resultaten waren bevredigend en zoals altijd waren er ook nu enkele uitschieters. Eline Baas realiseerde drie limieten voor de Gelderse Kampioenschappen, terwijl Bridget Vermeer zich verzekerde van twee NJJK-limieten. Bij de minioren werden PR’s scherper gesteld door Maureen Vens op de 100M vrije slag, Robin Vermeer op de 200M wisselslag en Marijn Baas op de 100M vrije slag, 100M rugslag en 50M vlinderslag.

Eline Baas bracht haar aantal GK-limieten op acht door zowel op de 50M vrije slag, de 100M rugslag en de 200M wisselslag aan de eisen te voldoen. Danee Sandifort zwom een mooi PR op de 50M vrije slag. Ymke Vermeulen, Jill Wind, Lisa Bakarbessy en Sanne Landman deden nieuwe ervaringen op in het 50M-bad, maar geen van hen voegde limieten toe aan de reeds bestaande verzameling. Milou Bakarbessy zwom goed op de 100M en 800M vrije slag, terwijl Joost Vilier startte op vier verschillende vrije slag afstanden. Joost presteerde prima, maar helaas bleven de GK-limieten net buiten bereik. Bridget Vermeer ging om 21.45 uur nog te water om op de 800M vrije slag NJJK-limieten te realiseren. Het plan was nl. om ook de 400M binnen de vereiste tijd te zwemmen. Weliswaar op een zeer ongebruikelijk tijdstip, maar beide missies zijn geslaagd.