Isabel Kroon en Suus Oostrom
Isabel Kroon en Suus Oostrom Foto:

GV Excelsior weer in de prijzen

ZETTEN - Tijdens de turnwedstrijden voor de 4e divisie deden vijf turnsters van GV Excelsior uit Zetten mee. En weer niet zonder succes! De wedstrijden werden gehouden in de turnhal van de Hazenkamp in Nijmegen.

In de categorie Pupil 1 D1 deden Esmee Frentz, Kim Peeters en Suus Oostrom mee. Esmee had direct al een beetje pech op de balk en dat kon een fantastische vloer helaas niet meer rechttrekken. Een 17e plaats was het uiteindelijke resultaat. Kim had een mooie stabiele wedstrijd en wist een tiende plaats te bezetten. Suus ging op alle onderdelen super. Met name haar vloer was goed maar ook op de andere onderdelen turnde ze erg stabiel en liet ze zien dat ze een goede allrounder is. Ze mocht dan ook de zilveren medaille in ontvangst nemen!

In de categorie Junior deed Danee Rubingh haar best om de fantastische eerste plaats van de vorige wedstrijd te evenaren. Helaas ging dat niet helemaal zoals gehoopt. Balk en brug liepen niet zoals gewenst. En dat kon door een goede vloer (2e) of een goede sprong (1e) niet gecorrigeerd worden. Uiteindelijk moest ze genoegen nemen met een 13e plaats.

Isabel Kroon turnt in de categorie Jeugd 1 D1. Hoewel een iets tegenvallende score voor een goede balkoefening roet in het eten leek te gooien, wist ze met een goede vloeroefening (1e) en een fantastische brug (1e) toch op het erepodium te komen! Ook zij mocht de zilveren medaille omhangen!