Afbeelding

Café De Lamp in Opheusden wint Zilveren Tapknop

OPHEUSDEN - Voor een van de beste getapte glazen bier van de regio Midden-Oost Nederland ga je naar Café De Lamp. Café De Lamp is namelijk de gelukkige winnaar van de Zilveren Tapknop en staat hiermee in de top van horecazaken van de regio. De horecazaak is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en blinkt uit in gastheerschap, service en bierbehandeling.

Eigenaar Jacco van Alfen en Mira van Koetsveld namen deze bijzondere prijs in ontvangst die uitgereikt werd door Annemieke Slaats, accountmanager Midden-Oost Nederland, Heineken Nederland. De Gouden Tapknop ging naar Café Beer & Bites in Nijmegen. Hotel Restaurant Zalen - De Twee Linden in Beneden Leeuwen sleepte de Bronzen Tapknop in de wacht.

Jacco van Alfen is dolblij met de Zilveren Tapknop. "Het is geweldig dat we deze prijs hebben gekregen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om onze gasten tevreden te stellen en meer kwaliteit te leveren. Het winnen van de Zilveren Tapknop is echt een blijk van waardering. En daar doen we het samen met ons team uiteindelijk allemaal voor!"

De uitreiking van de Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop 2016 is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Nederland. "Al meer dan tien jaar helpen we Nederlandse horecazaken met trainingen en workshops over kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling", vertelt Anniemeke Slaats, accountmanager Heineken Nederland. "We toetsen de horecazaken die deelnemen aan het Goed Getapt programma aan de hand van mystery guests. Zo streven we ernaar dat de gasten bij Café De Lamp op de beste manier van hun bier kunnen genieten."