Afbeelding
Foto:

Theatergroep Koperen Kees zoekt ervaren regisseurs

HUISSEN - Theatergroep Koperen Kees is voor haar theaterproducties in het komend theaterseizoen op zoek naar gedreven en ervaren regisseurs.

De theatergroep brengt, naast de jeugd- en kinderproducties, jaarlijks twee voorstellingen in het eigen sfeervolle Theater Kees aan het Kampstuk 23 in Huissen.

Koperen Kees speelt in de maand oktober met een kleinere spelersgroep drukbezochte volwassenvoorstellingen, in genres variërend van humoristische voorstellingen tot thrillers en toneelstukken met een serieuze ondertoon. Koperen Kees liet zich bijvoorbeeld van een duistere en spannende kant zien in de thriller 'Met voorbedachten rade' en speelde afgelopen jaar het ontroerde stuk 'Familie'.

In de maanden december en januari staat traditiegetrouw een grote spelersgroep van Koperen Kees op de planken met een familievoorstelling voor jong en oud. De première wordt altijd gespeeld op tweede kerstdag. Succesvolle familievoorstellingen die de laatste jaren voor volle zalen zijn gespeeld, zijn de hilarische en muzikale voorstellingen 'Woef Side Story', 'Sneeuwwatje & de 7 Erge', 'Lang & Gelukkig' en het wereldberoemde verhaal 'De Heksen' van Roald Dahl.

Gepassioneerde regisseurs die een mooie uitdaging zien in het regisseren van één van onze theaterproducties kunnen vóór 14 februari hun motivatie en cv sturen naar: bestuur@koperen-kees.nl.
Voor meer informatie kun je een mail sturen aan het secretariaat van Theatergroep Koperen Kees: secretaris@koperen-kees.nl of surfen naar www.koperen-kees.nl.