Afbeelding
Foto:

Midwinter Moonlight

Shopping Night in Kesteren!

KESTEREN - Mis dit evenement niet, want vrijdag 9 december houdt Kesteren van 17.00 tot 22.00 uur haar 2e Midwinter Moonlight Shopping Night. Een evenement, georganiseerd door de actieve middenstandsvereniging De Pitpartners, in het centrum van Kesteren (Jaarmarktroute).

Er zijn volop acties of bezienswaardigheden bij de winkeliers, demonstraties van brandweer, politie én ambulance, zangkoren, eten, drinken en gezelligheid. Ook rijdt er een gratis paardentram van sfeerplein naar sfeerplein. De tramhaltes hiervoor zijn speciaal voor dit evenement gemaakt door de houtgroep van gehandicapteninstelling De Schutse. Een uniek staaltje van 'Voor Kesteren, door Kesteren'.

De kinderen verzorgen de aftrap van de Shopping Night met de lampionnenoptocht. De ceremoniemeester zal samen met hen én de fanfare de opening van de Shopping Night verzorgen. "Heeft u kinderen die hier graag aan mee willen doen? Zorg voor een lampion voor hen en kom vrijdag 9 december om 17.00 uur naar de Hoofdstraat in Kesteren!" Voor alle kinderen ligt er ook een speurtocht klaar, die ze na afloop kunnen inleveren bij Oud & Tiek op de Kerkstraat, of Bij Mammaloe Baby- en Kinderkleding op de Hoofdstraat.

Meer informatie, alsook een uitgebreide toelichting op de Midwinter Moonlight Shopping Night staat op www.pitpartners.nl. Iedereen is welkom in Kesteren!