Afbeelding
Foto:

Uniek Sporten,

het sportloket voor aangepast sporten

REGIO - Sporten en bewegen is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook erg leuk om te doen. Tijdens het sporten en bewegen werk je aan een goede conditie en bouw je sociale contacten op. Een beperking hoef zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen!

Heb je een beperking en wil je graag sporten? Mogelijk vraag jij je af wat de mogelijkheden zijn en of er een activiteit bij zit die jij zou kunnen beoefenen? Misschien wil je een sportadvies, of zit je met vragen over bijvoorbeeld financiƫle ondersteuning, hulpmiddelen of het zoeken van een maatje. Uniek Sporten helpt je bij al dit soort vragen en bij het vinden van een geschikte vorm van sport of bewegen.

Ondersteuning sportaanbieders. Ben je een sportaanbieder, trainer/coach of vrijwilliger en heb je ondersteuning nodig bij het opzetten, continueren of verbeteren van de activiteiten voor mensen met een beperking? Uniek Sporten kan hierbij ondersteunen.

Waar is Uniek Sporten actief?. Uniek Sporten, regio Arnhem is actief in de gemeenten Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar.

Website en app. Het laatste nieuws op gebied van aangepast sporten in de regio Arnhem is te vinden via de app en de website www.unieksporten.nl. De agenda geeft een overzicht van de lokale en landelijke activiteiten die de komende tijd plaatsvinden. Ook kun je ervaringsverhalen lezen en je kunt filmpjes bekijken.

Onze diensten zijn kosteloos en je kunt vrijblijvend contact opnemen via info@unieksporten.nl / 026 3523580.