Afbeelding
Foto:

Op 4 september Vrijetijdsmarkt Overbetuwe

ELST - Zondag 4 september van 13.00 tot 17.00 uur is er rondom het plein voor het gemeentehuis in Elst een vrijetijdsmarkt.

Liefst 60 organisaties op het gebied van welzijn, sport en cultuur presenteren zichzelf die middag aan de inwoners van Overbetuwe. Inwoners krijgen een mooi overzicht van alles wat deze organisaties te bieden hebben voor het komende seizoen. Een overzicht van alle deelnemers staat op www.vrijetijdsmarktoverbetuwe.nl.

Heb je zin in een dansje, een meditatief moment of lekkere actie door mee te sporten op het plein? Het kan allemaal. Ook kun je kennis maken met alle welzijnsorganisaties en kun je letterlijk culturen proeven of genieten van een optreden op een van beide podia.

Je dorst lessen kan tussendoor op een terrasje bij het plein of in De KultuurKlup en vergeet niet een kijkje te nemen bij de kermis om de hoek en de open dag bij De KultuurKlup.

De Vrijetijdsmarkt Overbetuwe is een nieuw initiatief dat voortkomt uit de Vrijwilligersmarkt. De markt wordt door vrijwilligers en voor vrijwilligers georganiseerd, ondersteund door de gemeente Overbetuwe, STUW en Centrummanagement Elst en mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren.