Afbeelding
Foto:

De jaarlijkse Zomerfeesten in Valburg

VALBURG - Van 2 tot en met 4 september staat Valburg weer bol van de activiteiten rondom de jaarlijkse Zomerfeesten. Rond het Molenhoekplein is het weer tijd voor kermis, feest, spel, muziek, het koningschieten en nog veel meer!

Het belooft weer een geweldig weekend te worden, voor jong en oud, vol met leuke activiteiten. Het programma ziet er veelbelovend uit, dit wil je niet missen!

Vrijdag 2 september: Qmusic the Party! Qmusic the Party staat garant voor een heel groot Feest! Alle ingrediƫnten voor een geweldige avond zijn aanwezig: een adembenemend 3D decor, de allergrootste hits en allerfoutste muziek uit het populaire Foute Uur die worden gedraaid door de beste dj's. Dat wordt een vrijdagavond om niet snel te vergeten!

Zaterdag 3 september: Coverband New Leaf. Coverband New Leaf is een fantastische allround band: dance classics, Nederlandstalige pop, Latin, rock, country en de hits van nu: alle muziekgenres komen deze avond voorbij. Speelt New Leaf, dan staat de dansvloer vol. Het dak gaat er gegarandeerd van af! En speelt New Leaf even niet omdat zij pauze hebben, dan zorgt DJ Emile ervoor dat de dansvloer vol blijft staan.

Zondag 4 september: Ouwerwetse kermismatinee. Op zondagmiddag wordt een Kermismatinee voor jong en oud georganiseerd. Het wordt ouwerwets gezellig in Valburg! De entree is zoals elk jaar gratis.

Er staan diverse artiesten op het programma, en samen met verschillende activiteiten voor de jeugd beloofd dit een ontspannen, gezellige zondag te worden. Zo speelt vanaf 17.00 uur Coverband Slamm de sterren van de hemel in de feesttent. Dit is een knallende coverband uit Brabant en waar zij komen, is het feest. Hun streven is: publiek gek, band gek, een middag om nooit meer te vergeten!

Ook zal vanaf 19.00 uur Henk Dissel met zijn Nederlandstalige hits de tent op zijn kop zetten! Henk stond met zijn singles Jij en Ik en Stap voor Stap hoog in de hitlijsten. Een rasechte entertainer die de feestvreugde alleen maar zal verhogen!

Uiteraard worden er ook op de middagen vele activiteiten georganiseerd. Zo staat er alle dagen een kermis op het Molenhoekplein. Op zaterdag vindt het Bierpul schuiven en Glij 'm erin plaats en op zondag het traditionele koningschieten.

Kaartverkoop
Alle activiteiten die overdag worden georganiseerd zijn gratis toegankelijk. Voor de avonden moeten kaarten gekocht worden. Deze zijn verkrijgbaar bij Partycentrum De Viersprong, bij Attent supermarkt en kunnen gekocht worden via www.valburgezomerfeesten.nl. Op deze website kan je alle informatie over de Valburgse Zomerfeesten vinden.