Afbeelding

Twaalfde Opheusdense oldtimerrit, een prachtig evenement...

OPHEUSDEN - Zaterdag 20 augustus gaat de 12e Opheusdense oldtimerrit van start. Dit jaar wordt dit oldtimertreffen en de daaropvolgende rit gesponsord voor Van Dam Wonen en Slapen uit Kesteren en de Winkeliersvereniging Opheusden (WVO).

Inmiddels hebben zich al heel veel oude en klasieke personenauto's zich voor dit evenement ingeschreven. 's Morgens om 10.00 uur gaan de hekken open en kunnen de wagens opstellen. Dit gaat door tot omstreeks 12.30 uur. Een jury beoordeelt de opgestelde wagens en na afloop worden er drie fraaie prijzen uitgedeeld voor de meest gave, de meest originele en de meest bijzondere wagen. Om half twee begint de oldtimerrit. "Deze brengt ons vanaf Opheusden in de richting van Heteren, hiervandaan volgen we zo veel mogelijk De Linge in Westelijke richting. Uiteindelijk gaan we dan via Echteld naar Lienden en daarvandaan keren we terug naar Opheusden. De tocht is 60 km lang en we verwachten omstreeks 16.30 uur weer terug te zijn in Opheusden. Onderweg wordt gestopt bij het winkel en toonzalenpand van Van Dam Wonen en Slapen in Kesteren. Daar is tijd voor koffie en snacks."

U kunt zich nog opgeven via email pietervwalsem@hotmail.com. Opgeven bij aankomst is ook mogelijk. Deelname is kosteloos, een kleine vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom.

De opstelplaats, start en finish van de oldtimerrit is het parkeerterrein van de Gereformeerde Gemeente in Nederland aan de Burgemeester Lodderstraat in Opheusden. Natuurlijk zijn ook toeschouwers meer dan welkom!

Afbeelding