Afbeelding
Foto:

Heerlijk naar buiten deze zomer

ARNHEM - Het is heerlijk om in de zomermaanden naar buiten te gaan. Als lopen en/of fietsen moeilijker gaat is een scootmobiel een welkom alternatief. U kunt alleen of met anderen lekker op pad gaan. U bent dan zelfstandig mobiel en u heeft de vrijheid, waardoor u actief blijft en minder afhankelijk bent van anderen.

Vaak wacht men te lang met de keus voor een scootmobiel waardoor er afbreuk wordt gedaan aan de vrijheidsbeleving. Het opnieuw op pad gaan is dan niet altijd eenvoudig. Een tweedehandse scootmobiel biedt een uitstekende oplossing.

ScootOccasions is al drie jaar dé specialist bij de in- en verkoop van jong gebruikte scootmobielen. Hun uitgebreide assortiment scootmobielen is vooral geschikt voor prijsbewuste mensen die liever geen hoge uitgave willen doen voor een nieuw scootmobiel. De scootmobielen worden geleverd met nieuwe accu's en garantie. ScootOccasions biedt service aan huis en levert onderdelen op bijna alle merken.

Op de website www.scootoccasions.nl kunt u het aanbod van scootmobielen bekijken met alle benodigde informatie. Hier vindt u een brede selectie van opvouwbare en vaste modellen.
Bent u niet in de gelegenheid om de showroom te bezoeken? Bel ons dan voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis.

De showroom van ScootOccasions is gevestigd aan de Waalstraat 28 in Arnhem, 026 7370363, www.scootoccasions.nl.