Afbeelding
Foto:

Topshelf Open 2015

belooft succes te worden

BEUNINGEN - Topshelf staat voor een totaal assortiment op het gebied van Sport, Fashion en Outdoor. De beste labels op al deze gebieden zijn vertegenwoordigd in de vijf megastores van Topshelf in Beuningen, Utrecht, Leerdam, Rotterdam en Cruquius.

Voor elke sport, iedere vorm van vrijetijdsbesteding en de casual outfit voor elke dag voor iedere leeftijd is er bij Topshelf een uitgebreide collectie. Shoppen bij een van de vestigingen van Topshelf biedt een totaalbeleving voor iedereen. Topshelf is toegankelijk, heeft en voert kwaliteit, is sportief en sfeervol.

Hetzelfde kan gezegd worden van Topshelf Open, het internationale tennistoernooi op gras in Rosmalen. Vandaar dat Topshelf al drie jaar naamsponsor is van dit ATP/WTA toernooi, dat al garant staat voor geweldige en spannende dagen in verband met de toptennissers die aantreden maar verder ook quality time biedt voor het hele gezin. Rondom het gezellige horecaplein heeft Topshelf 1500 vierkante meter vol tennis- en sportkleding, mode, accessoires, beursaanbiedingen en een impressie van de nieuwe wintercollecties. Ook is er van alles te doen voor kids.

Topshelf Open wordt gehouden van 8 tot 14 juni en het spelersveld is bekend. Nederlands nummer één Robin Haase neemt het onder andere op tegen Jo-Wilfried Tsonga, Lleyton Hewitt, David Goffin en winnaar van 2014 Roberto Bautista Agut. Bij de dames is de top10 speelster Eugenie Bouchard van de partij evenals de successpeelsters Jelena Jankovic, Kiki Bertens, Kirsten Flipkens en winnares van 2014 Coco Vandeweghe. Ook Michaëla Krajicek is weer van de partij. Het tennispark Autotron Rosmalen en Topshelf Shopping Boulevard zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Voor kaartjes: topshelfopen.nl en kijk voor aanbiedingen, tips en assortiment op topshelf.nl

Afbeelding