Afbeelding
Foto:

Elster Avondvierdaagse

Walk & Roll met Elstars

ELST - Na de succesvolle Overbetuwse Pinksterwandeltocht van wandelsportvereniging Elstars met ruim zevenhonderd wandelaars heeft de vereniging niet stil gezeten.

"Van 16 tot en met 19 juni gaan we met de wel en niet mobiele bewoners uit verzorgingstehuis Tertzio deelnemen aan 'de Elster Avondvierdaagse'. Niet de volle vijf kilometer, maar een door Elstars aangepaste route, geschikt voor de rolstoel.

We kunnen nu al van een succes spreken omdat er meer dan vijftig bewoners met rolstoel zich hebben aangemeld en nog eens zo veel vrijwilligers die duwen en de catering willen verzorgen. Wij kijken uit naar deze nieuwe tak van samen wandelen 'Walk&Roll'. We hopen op droog weer, liefst met een zonnetje, en op een spraakmakende intocht op vrijdagavond 19 juni in de Dorpsstraat. Een evenement die we jaarlijks willen herhalen."

Uiteraard kunnen wij de Elster Avondvierdaagse Elstars Walk&Roll niet realiseren zonder sponsors en schenkingen. Een bijdrage is dan ook nog steeds welkom. Neem hiervoor contact op met voorzitter Frank Thomaschewsky 06 25044859. Meer informatie via www.elstars.org of bij Ingrid Wittenberg via info.elstars@gmail.com of like facebookpagina Elstars.