Afbeelding

Derde Keepersaction

keepersdag druk bezocht

ZETTEN - Zondag 31 mei stroomde de accommodatie van voetbalvereniging Excelsior in Zetten vol met jonge keepers. Keepersaction, de landelijke keepersschool met locaties in Bennekom, Bemmel, Groessen, Heerenveen en Zetten hield haar traditionele keepersdag voor de derde maal in Zetten.

Tevens vierde Keepersaction haar vijf jarig bestaan. Een lustrum. Ruim tachtig keepers uit het hele land verzamelden zich om 10.00 uur op het sportpark De Leygraaf om de hele dag clinics te krijgen van professionele toptrainers en Renate Verhoeven, de profkeepster van Standard Luik.

Door de positieve aanpak van de trainers, een voorwaarde om te kunnen leren en groeien, bleef er een enthousiaste en energieke sfeer ondanks het regenachtige weer. Hoogtepunten van de dag waren de finales schaduwkeepen en keeper van het seizoen over alle locaties. Keepers van het seizoen werden Max van Rooijen in de jongste groep en Diego Lambooij in de oudste groep. Succes was er ook nog voor Excelsior Zetten. Jesper Dijkers, keeper van Excelsior F1 won de finale in de jongste groep bij het schaduwkeepen. Na afloop, was er voor geïnteresseerden nog een BBQ, met live muziek om dit lustrum feestelijk af te sluiten.

Afbeelding