Afbeelding
Foto:

De 47ste Prins van Nölerhout : Prins Twan d`n erste Kruuper

OOSTERHOUT - Op 15 november is Prins Twan d'n erste Kruuper met zijn hofdames Esther en Kimberley in het nieuw aangeklede Wielewoalersnest na een spannende onthulling met groot enthousiasme ontvangen.

In het dagelijks leven is zijn naam Twan van Kempen en is hij verkoper bij Rüttchen Mercedes-Benz dealer in Tiel. Twan woont samen met zijn vriendin Tessa Polman in de jongste wijk van Nölerhout, namelijk de Aldershof. Op zondag gaat hij graag voetballen met de mannen van OSC 4. Twan is met zijn dertig jaar een van de jongste prinsen uit de geschiedenis van De Wielewoalers.

Esther van Egdom is 26 jaar en bekend in het dorp als een van de organisatoren van Diva Day. Oorspronkelijk komt Esther uit Ederveen maar na een grote verbouwing gaat ze binnenkort samenwonen met Armon Ruijsch op de Onderijen. Esther vindt het erg gezellig om in haar vrije tijd te gaan borrelen met haar familie en vrienden.

Kimberley Stip is 29 jaar, kleuterjuf en woont sinds 2012 samen met Mark Selman in Valburg. In haar vrije tijd loopt Kimberley graag hard en gaat ze graag winkelen.

Twan, Esther en Kimberley zijn allemaal lid van carnavalsgroep de Kruupertjes. Het carnavalsmotto van dit prinsentrio is 'Met carnaval gooien wij de remmen los'. De Wielewoalers sluiten zich hier helemaal bij aan en gaan de carnaval vol goede zin tegemoet.