Afbeelding
Foto:

Glow in the dark party

VALBURG - Baal jij er ook van dat je te jong bent voor de beste discotheken? Mag je van je ouders de stad nog niet in en is er bij jou in de buurt niks leuks te beleven? Dan heeft Watergoed voor jouw de oplossing.

Kom op zaterdag 29 november van 20:30 tot 00:30 uur feesten bij evenementenlocatie Watergoed in Valburg. Het thema is Glow in the Dark! Het feest is voor jongeren in de leeftijd twaalf tot en met zeventien jaar. De entree is inclusief twee muntjes tien euro. Er zijn kluisjes en een bewaakte garderobe aanwezig.

Het is een alcohol- en rookvrij feest, wat betekent dat iedereen bij de deur wordt gecontroleerd op leeftijd en of er alcohol is genuttigd. In club Watergoed staat een dj voor je klaar met een te gekke lichtshow. We helpen je alvast een handje op weg door Glowsticks uit te delen bij binnenkomst. Verder is de club aangekleed in het thema en kan je zelf ook Glow en Neon items meenemen.

Meer informatie en kaarten zijn te koop via de website van Watergoed: www.watergoed.nl.

Voor de allerkleinste is er een mini-disco van 16:00 tot 19:00 uur voor de leeftijd zes tot en met elf jaar. De entree is 2,50 euro per kind; verkoop van kaarten aan de deur. Uiteraard zijn ouders welkom.