Afbeelding
Foto:

Sluiting Attent

Haverland Ingen

INGEN - Afgelopen zaterdag hebben veel trouwe klanten van de Attent in Ingen eigenaresse Gejan bedankt voor al die jaren dat zij deze lokale supermarkt heeft gerund.

Zij werd in een korte toespraak met name geroemd haar eigen wijze van ondernemen. Onder het motto van 'niets is te gek en alles kan' bracht ze boodschappen thuis voor klanten die minder mobiel waren, schreef ze de rekening op als het even niet uitkwam. Ook voor de plaatselijke sportverenigingen en andere activiteiten stond ze altijd vooraan om mee te doen aan acties, dan wel met een sponsorbijdrage.

De enorme concurrentie van een aantal grote supermarkten in de omgeving hebben haar genoodzaakt de bakens te verzetten. De Spar, inmiddels Attent gaat verdwijnen, Gejan als ondernemer zeker niet. Met Plein 5, midden in het Dorp, blijft ze actief. Plein 5 is een geweldige woonwinkel met allerlei snuisterijen en meubels die de sfeer van deze omgeving uitstraalt. Overigens gaat op de Attent locatie de verkoop van vers brood, een ook second life (verkoop van tweedehands kleding voor het goede doel) gewoon door.