Afbeelding
Foto:

Topslager De Leeuw erkende kwaliteit in vlees

ELST – Vorige week bleef de slagerij van Marcel de Leeuw aan de Elster Dorpsstraat twee dagen dicht. De reden was eenvoudig. In de winkel werden de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet, en aan de gevel werden de bordjes verhangen, want Slagerij de Leeuw is omgedoopt tot Topslager de Leeuw.

"Er zijn in Nederland en België samen ongeveer zestig Topslagers. Ik vind het een eer om ervoor gevraagd te zijn", aldus Marcel de Leeuw. De Topslagerformule sluit perfect aan bij de waarden die voor De Leeuw altijd al hoog in het vaandel stonden en dat zijn onder anderen ambacht, kwaliteit, versheid en een eerlijke prijs. Topslager de Leeuw is een winkel waar lekker eten centraal staat en dat wordt bereikt met een uitgekiend, gevarieerd en ruim assortiment van vers vlees, verse vleeswaren en maaltijden. Alles wordt gemaakt volgens een eigen receptuur en dat proeft men.

Als Topslager moet De Leeuw aan strenge eisen voldoen, die voortdurend gecontroleerd worden. En dat betekent dat er alleen kwaliteitsproducten over de toonbank gaan.

"Bovendien adviseren we onze klanten graag over de juiste keuzes en bereidingen om een maaltijd of een feestje geslaagd te maken", zegt Marcel de Leeuw.

Wilt u ook genieten van de kwaliteiten van Topslager de Leeuw? Ga dan naar de Dorpsstraat 92 in Elst. Telefoon: 0481 351915.