Prins Tommy maakt er een knalfeest van samen met Britt en Lara.
Prins Tommy maakt er een knalfeest van samen met Britt en Lara. Foto: Mark Rooijakkers

Openingsbal in Deurdouwerdam

Algemeen

HERVELD - Carnavalsvereniging De Deurdouwers opent het seizoen 2023/2024 in het Deurdouwersnest, zalencentrum De Hoendrik. Het thema is: ‘Feesten als Beesten’. Verkleden mag maar hoeft niet, dit mag je natuurlijk helemaal zelf weten.

“Vorig jaar was de opening een feest voor jong en oud (minimum leeftijd 14 jaar) en we verwachten dat het weer net zo’n mooi feest gaat worden. Op zaterdag 18 november vanaf 20.11 uur, barst het feest los. Onze Prins Tommy de Deurstarter, Hofdames Lara en Britt en Adjudanten Michiel en Mark, gaan er – samen met de carnavalisten uit Herveld-Andelst en omstreken - een gezellig feest van maken. Er staat er een lekker stuk muziek van DJ Robert den Brok. 

Een kaartje kost 6 euro in de online voorverkoop via onze website: cvdedeurdouwers.nl/kaartverkoop/, en aan de kassa betaal je 7,50 euro. De kassa opent die avond om 20.11 uur, dan start tevens de verkoop van de Pronkzittingkaarten. Wees hier op tijd bij om niets te hoeven missen van onze Pronkzittingen van 12 en 13 januari.
Ook de voorverkoop voor de Dolle Dagen van 9 - 13 februari gaat deze avond van start. Alle redenen dus om op 18 november een bezoekje te brengen aan De Hoendrik in Herveld.
Meer info op: www.cvdedeurdouwers.nl / https://www.facebook.com/cvdedeurdouwers https://www.instagram.com/cvde.deurdouwers.

Uitgelicht

Digitale krant