In de vlindertuin.
In de vlindertuin. Foto: Rens de Bot

Zonnebloem Heteren erop uit

Algemeen

HETEREN - In het jaarprogramma van 2020 was een bezoek aan de Vlindertuin in Harskamp al opgenomen. Door corona kon dat toen natuurlijk niet doorgaan. 

Nu ging op dinsdag 6 september een lange stoet auto’s op pad om de 24 gasten van de Zonnebloem uit Heteren naar, zoals het officieel heet, De Passieflorahoeve in Harskamp te brengen. Na de autorit over de mooie Veluwe eerst maar eens een kop koffie of thee, waar zelf gemaakt gebak heel best bij smaakte. Iedereen kon daarna zelf het park verkennen over de verschillende routes die zijn uitgezet.

De vlinders zijn misschien het meest bekend van wat er allemaal te zien valt. Toch zijn ook de prachtige tuinen met veel bloeiende planten heel erg de moeite waard. Nu waren het vooral de dahlia’s in allerlei kleuren die de aandacht vroegen. Fijn ook dat het park voor diegenen die minder goed ter been zijn met rolstoel of rollator zo goed toegankelijk is. 

Kortom: een heel geslaagde middag die zonder de inzet van de vrijwilligers van de Zonnebloem die bereid waren te chaufferen niet mogelijk zou zijn geweest.

Uitgelicht

Digitale krant