Zomerbridge van Elster bridgeclub weer van start

Algemeen

ELST - Volgens goed gebruik organiseert de Elster Bridgeclub ook dit jaar weer de bekende en gezellige open zomerdrives. Deze drives worden gespeeld op de maandagavonden van de maanden juli en augustus. 

Deelname is niet alleen voor eigen leden, ook niet-leden zijn van harte welkom. De eerste avond is op maandag 4 juli en de zomerdrive eindigt op maandag 29 augustus.

Er worden op elke avond zes rondes (top-integraal) van vier spellen gespeeld en op elke avond zijn leuke prijzen te winnen. De aanvangstijd is 19.30 uur. Er wordt gespeeld in zalencentrum Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 in Elst.

Aanmelding bij voorkeur via email op ebc.inschrijving@gmail.com vóór 16.00 uur op de betreffende dag onder vermelding van naam en bondsnummer van de spelers. Inschrijving aan de zaal is eventueel mogelijk tot 19.15 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt per avond 2,50 euro per persoon voor leden van de NBB en 3,00 euro per persoon voor niet-NBB-leden.nVoor meer info zie ook de website van de Elster Bridgeclub. https://7037.bridge.nl/

Uitgelicht

Digitale krant