NK Straatmuzikanten in het centrum van Elst. (foto: NKS)
NK Straatmuzikanten in het centrum van Elst. (foto: NKS) Foto: NKS

Wie versterkt organisatieteam NK Straatmuzikanten Elst?

Algemeen

ELST – Het team van het NK Straatmuzikanten bestaat momenteel uit zes personen. Om nieuwe en frisse ideeën toe te voegen aan het NK Straatmuzikanten is het organisatieteam op zoek naar versterking.

Ben jij de persoon die nieuwe, frisse elementen binnen het NK Straatmuzikanten kan bedenken? Houd jij van meedenken en meehelpen in een organisatie? Het team van NK Straatmuzikanten is op zoek naar twee personen, die daarvan deel willen uitmaken. Gegadigden tussen 17 en 71 jaar zijn van harte welkom. Meld je dan aan voor een oriënterend gesprek.

Het organisatieteam NK Straatmuzikanten bestaat uit gepassioneerde personen die houden in het algemeen van muziek, ideeën bedenken en die graag meehelpen met organiseren. De maandelijkse bijeenkomsten (vergaderingen) zijn heel informeel alhoewel vaak duidelijke besluiten vallen aangaande het NK Straatmuzikanten.
Spreekt dit jou aan? Neem snel contact op met: Tonny Dulos, tel. 06 53868766, of stuur een mail naar: nkstraatmuzikanten@gmail.com

NK Straatmuzikanten
Voordat de coronamaatregelen van kracht gingen werd elk jaar het NK Straatmuzikanten gehouden in het centrum van Elst. In 2006 vond de eerste editie van dit leuke muziekfestijn plaats, toen genaamd Het Elster Straatmuzikantenfestival. Dat muziekevenement in in 2014 officieel omgezet in het NK Straatmuzikanten, kortweg NKS. Bij het NKS draait het om het muzikale plezier en de gezelligheid.
Helaas ging het evenement in 2020 en in 2021 niet door vanwege de coronapandemie. In 2022 hoopt de organisatie dat weer gaat plaatsvinden.

Uitgelicht

Digitale krant