Zonnebloem Zetten-Hemmen-Randwijk start weer op

Algemeen

ZETTEN - Woensdag 29 september kwamen de vrijwilligsters van de Zonnebloem afdeling Zetten-Hemmen-Randwijk weer bij elkaar. Om af te spreken wat we weer gaan organiseren. Afgelopen anderhalf jaar werden er, met alle voorzorgsmaatregelen, huisbezoeken afgelegd mits gast en vrijwilliger dat beiden wilden natuurlijk. 

Ook zijn er bloemetjes, chocola, kaarten en kersen gebracht door de vrijwilligers, om de gasten te laten weten dat ze niet werden vergeten. De vrijwilligers hebben er weer zin in! Op woensdag 20 oktober wordt een high tea georganiseerd. Het Hendrik Pierson College stelt de ruimte beschikbaar en docente Spaan en haar leerlingen gaan de high tea verzorgen. 

Ook de kerstlunch staat al weer geboekt bij De Oude School in Hemmen. Daar zorgt de Zonnebloem in december voor een leuke middag. Om de activiteiten van de Zonnebloem deels te bekostigen kunt u als lid van de plaatselijke Rabobank middels de clubkascampagne een donatie doen. Straks als de cheques komen van Overbetuwe Doet kunt u deze ook gebruiken voor een gift aan de Zonnebloem voor de kerstlunch. Deze kunnen ingeleverd worden op Weegbree 42 in Zetten (de nieuwe wijk naast het Witte Huis).

Het doel van de Zonnebloem is dat mensen met een lichamelijke beperking elkaar ontmoeten, samen bezig zijn en daarmee eenzaamheid te voorkomen. “Wilt u meer weten over het werk van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk of u wilt zich opgeven als vrijwilliger dan kunt u contact opnemen met: Cora Mantel c.mantel@hetnet.nl, 0488 454931.”

Uitgelicht

Digitale krant