Leden in het zonnetje gezet met de nieuwe voorzitter Concordia Driel 2021. (foto: M. Smeenk)
Leden in het zonnetje gezet met de nieuwe voorzitter Concordia Driel 2021. (foto: M. Smeenk) Foto: M. Smeenk

Vergadering Concordia Driel krijgt feestelijk tintje!

Algemeen

DRIEL - Op 10 oktober vond in zalencentrum De Oldenburg de algemene ledenvergadering van muziekvereniging Concordia plaats. Vanwege corona kon deze niet eerder fysiek plaatsvinden. Eindelijk was er de gelegenheid om stil te staan bij de jubilarissen van de vereniging dit jaar. 

Normaliter vindt de huldiging plaats tijdens het Vriendenconcert in mei, maar ook deze heeft geen doorgang gehad. Liefst drie leden waren samen goed voor 110 jaar Concordia. Jerke Kloek en Sjoerd van Rijn, beiden 25 jaar lid. En Hemmie Peelen liefst 60 jaar lid. Een hele mooie prestatie! 

Aanvullend had de vereniging gemeend twee van haar leden extra in het zonnetje te zetten en te benoemen tot ‘Lid van Verdienste’. Vanwege jarenlange inzet als muzikant en het verrichten van vele hand en spandiensten ontvingen zowel Jo van Mullem als Gijs van Rijsewijk deze titel en de daarbij behorende oorkonde. Beiden waren totaal verrast met deze onderscheiding.

Tot slot werd er tijdens de vergadering een nieuwe voorzitter gekozen van de vereniging. Karin Geenacker-van Mullem gaat de hamer over nemen. De vereniging is heel blij met haar voorzitterschap. Ze werd als eerste vrouwelijke voorzitter sinds de oprichting van de harmonie, heel veel succes en plezier toegewenst in deze nieuwe functie!

Uitgelicht

Digitale krant