Kerstsfeer. (foto: Dini Huijbers)
Kerstsfeer. (foto: Dini Huijbers) Foto: Dini Huijbers

Kerstmarkt in Slijk-Ewijk

Algemeen

SLIJK-EWIJK - Zaterdag 11 december wordt er rond dorpshuis Beatrix aan de Dorpsstraat 15 in Slijk-Ewijk een gezellige kerstmarkt gehouden met een grote diversiteit aan kramen.

Eindelijk is het weer zover dat het weer kan en mag… Een grote en gezellig aangeklede kerstmarkt met een hapje, een drankje en vanzelfsprekend sfeer brengende life muziek. De markt wordt dit keer buiten gehouden van 12.00-20.00 uur. De kraam kan vanaf 10.00 uur worden ingericht. De huur bedraagt 25,00 euro per kraam van drie meter. De kraam is aan de bovenkant en de achterkant overdekt met een zeil, zodat iedereen beschut kan staan. 

“Wilt u één of meerdere kramen huren? Mail uw aanvraag naar ralfendini@dinih.nl. U dient te vermelden met welke artikelen u op de markt komt en hoeveel kramen u ter beschikking wilt hebben. U kunt ook bellen naar telefoonnummer 06 36565385. U ontvangt daarna een bevestiging met het bankrekeningnummer, waarop u de kraamhuur kunt overmaken. De aanmelding is definitief als de kraamhuur betaald is. Bij annulering na betaling vindt er géén restitutie plaats.”

Uitgelicht

Digitale krant