Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: FIRST PERFORMANCE
Foto: FIRST PERFORMANCE (Foto: )

de Kapperie 'Kapsalon & Haarwerken'

  Zakelijk

ELDEN/ARNHEM - de Kapperie is al meer dan 29 jaar een begrip in Elden. Het is nu ruim twee jaar geleden dat de salon grondig verbouwd is. De salon heeft een luxe uitstraling met een huiselijke sfeer. Samen met dochter Lidy runt Monique van Hulzen de Kapsalon & Haarwerksalon. Dit doen zij met veel passie en plezier.

Monique is gespecialiseerd in het aanmeten van Haarwerken, Pruiken, haarstukjes en andere haaraanvullingen. Bij Alopecia en chemotherapie krijg je vaak te maken met haarverlies. Er zijn veel verschillende oplossingen voor haarverlies. Wanneer u te horen krijgt dat uw haar tijdelijk of blijvend kunnen gaan uitvallen, kunt u contact met ons opnemen. Bij een gratis en vrijblijvend intakegesprek kan Monique hier alles over vertellen. Zo nodig kunnen wij ook aan huis of in het ziekenhuis komen.

Lidy is topstyliste en visagiste. Ze kan 'toveren' met haarkleur. Zij weet dus alles van de laatste haar- en modetrends. Tevens verzorgt Lidy ook de kapsels en make-up van vele bruidjes.

De Kapperie staat voor: Warme & persoonlijke aandacht, Professionaliteit, Toegankelijkheid, Een uitgebreid assortiment, Betaalbare kwaliteit "Wij heten u van harte welkom in onze salon! Voor Haarwerken kunt u kijken op www.dekapperie.nl en voor de Kapsalon op www.kapsalon-dekapperie.nl ook kunt u ons volgen op FB en Instagram."

De Kapperie, Westerveldsestraat 40a, 6842 BV, Arnhem (Elden); 026 381608, 06 25002147; info@dekapperie.nl.

Meer berichten