Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Open dag Theater De KiK: muziek, dans, theater & film

  Zakelijk

ELST - Theater De KiK aan de Dorpsstraat in Elst zet de deuren tijdens de Open Dag van zondag 1 september wijd open. De vaste gebruikers van Theater De KiK (Muziekschool All Music, Babs Balletschool en Stichting Theater De KiK) organiseren open lessen, mee-doe-lessen, presentaties en een filmmiddag.

Iedereen heeft de mogelijkheid om het theater vanbinnen te bekijken en informatie in te winnen over de dagelijkse activiteiten van de gebruikers. Tijdens open lessen kunnen belangstellenden kijken hoe het eraan toe gaat. Kinderen kunnen zich laten schminken.

De hele dag kunnen bezoekers zelf aan de slag. Docenten van Muziekschool All Music informeren over het bespelen van onder andere de viool, trompet, gitaar of dwarsfluit. Ook kan er gedrumd worden. Tijdens korte ballet-, dans- en musicallessen krijgen kinderen, jongeren én volwassen de mogelijkheid mee te doen. Voor de allerkleinsten en hun ouders is er een mee-doe-les Muziek op Schoot. Kinderen kunnen instrumenten uitproberen bij de Instrumentenspeelplaats en proeven hoe is om een mee te doen met de cursus Muziekwerkplaats. Muzieklessen alleen voor kinderen? Ab-so-luut niet! Volwassen beleven vaak jarenlang plezier van het bespelen van een instrument en het volgen van een cursus. Kom vrijblijvend informeren!

Tijdens de Open Dag wordt er in de theaterzaal de familiefilm 'Wonderpark' vertoond (6+, wel reserveren). Alle activiteiten tijdens de open dag zijn gratis. In de week ná de open dag starten diverse cursussen. Kijk voor info op de websites van de gebruikers van Theater De KiK www.theaterdekik.nl.

Meer berichten