Logo gemeentenieuwsonline.nl
Residence Het Witte Huis in Zetten
Residence Het Witte Huis in Zetten (Foto: )

Het Witte Huis in Zetten voldoet aan IGJ

  Zakelijk

ZETTEN - De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft vastgesteld dat Residence Het Witte Huis in Zetten voldoet aan de eerder opgelegde aanwijzing en dat het binnen de begunstigingstermijn zijn zaken goed op orde heeft. Met deze positieve uitkomst van de hertoetsing door de IGJ, kan Residence Het Witte Huis in Zetten de verbeteringen gaan borgen en invulling geven aan nieuwe ontwikkelingen.

Locatiemanager Dorien van Put vertelt: "We beschouwen het dan ook als een kwaliteitsslag voor onze organisatie en gaan hier ook gestaag mee door. Zo doen wij minimaal komende vier jaar vrijwillig mee aan het overheidsprogramma Waardigheid en Trots op locatie en treedt er per 1 mei een kwaliteitsmedewerker in dienst. We zijn blij dat wij nu weer met trots verder kunnen gaan met het bieden van de warme zorg, zoals wij altijd al deden. Werken aan kwaliteit voor bewoners en personeel is en blijft een aandachtspunt in onze organisatie."

Artemis Groep biedt kleinschalig en comfortabel wonen voor ouderen met geheugenproblemen. "Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen in onze voorzieningen. Daarom doen we er alles aan om ouderen het wooncomfort en de leefomgeving te bieden die zij gewend zijn. De kamers bieden alle ruimte om naar eigen smaak met eigen meubels en spulletjes in te richten. Op beide locaties, te weten Residence Andelst en Residence Het Witte Huis, zijn appartementen voor echtparen beschikbaar. Ook als één van beiden geen indicatie heeft. Voor informatie, bekijk onze website www.artemisgroep.nl. Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor informatie of een rondleiding, dan kunt u contact opnemen met DorienvanPut@artemisgroep.nl."

Meer berichten